Tilaa arviokäynti

Välitämme Arvoasunnot luottamuksella

Arvoasunto on uniikki, tavanomaisesta poikkeava kohde, joka erottuu muista esimerkiksi sijainniltaan tai yksityiskohdiltaan. Jokainen arvoasunto ansaitsee arvoisensa välittäjän. Asiantuntijoidemme taidot ovat hioutuneet lukuisien, mielenkiintoisten tehtävien myötä. Jatkuvan koulutuksen ansiosta meillä on uusimmat tiedot käytössämme, jotta yhteistyö kaupan eri osapuolten välillä sujuu saumattomasti.

Ymmärrämme puolesta sanasta

Arvoasunto-osaajillamme on vuosikymmenien kokemus vaativasta asuntokaupasta. Kokeneet ammattilaisemme seuraavat kiinteästi arvoasuntomarkkinoiden kehittymistä ja neuvottelevat arvoasuntoihin liittyvistä kysymyksistä päivittäin. Kokemus tuo sellaista varmuutta, jollaista muilla ei ole. Ammattitaito näkyy tyytyväisinä asiakkaina. Arvoasuntoasiantuntijamme huolehtii koko asunnon myyntiprosessista alusta loppuun aikaasi ja vaivaasi säästäen. Perehdymme jokaiseen toimeksiantoon hyvin huolellisesti ja pidämme sinut ajan tasalla kokoajan.

Jokainen koti on arvokas

Arvoasuntoasiantuntija osaa hinnoitella jo lähtökohtaisesti oikein siten, että arvoasunnon myyntiaika on mahdollisimman lyhyt. Tiedämme, että joissakin kohteissa ei ole kysymys pelkästään maasta tai rakennuksesta. Myös historialla ja tunnelmalla on merkityksensä. Asiantuntija myös tuntee asuntokauppaa säätelevän lainsäädännön läpikotaisesti. Me pidämme asiat järjestyksessä, parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen saakka.

 

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä maksuton arviokäynti

Ammattitaitoiset välittäjämme myyvät kotisi luotettavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kaikki alkaa arviokäynnistä.