Tilaa arviokäynti

Kristiina Korpinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Työssäni kiinteistönvälittäjänä ensiarvoisen tärkeänä pidän palvelun korkeaa laatua, jonka edellytyksenä on monipuolinen osaaminen ja tieto asuntojen myynnistä ja markkinoinnista. Pääkaupunkiseudulla pitkään asuneena alueellinen tuntemukseni on erinomainen, erityisesti pääkaupunkiseudun itäiset alueet sekä tietysti sipoolaisena, Etelä-Sipoo.

Onnistumisen edellytykset tässä ammatissa löytyvät pitkäjännitteisestä ja huolellisesta työstä, jotka yrittäjätaustani ansiosta, ovat vahvuuksiani. Jokainen asiakkaani on ensiarvoisen tärkeässä asemassa koko toimeksiannon hoitamisen ajan. Ammatillista erityisosaamistani pidän yllä jatkuvalla kouluttautumisella, sillä tässä ammatissa valmiiksi ei tule koskaan.

Avoin ja rehellinen asenteeni ihmisiä kohtaan luo perustan toimintani luotettavuudelle kaikissa tilanteissa, joten Sinä, asiakkaani, voit jättää kotisi myynnin huolekseni luottavaisin mielin. Se, mitä sovitaan, siitä myös pidetään kiinni! Tärkein tavoitteeni on, että jokainen asiakas saa ensiluokkaista palvelua.

Palvelen myös englannin ja espanjan kielellä. Ota yhteyttä, mikäli haluat yksilöllisen, asiantuntevasti perustellun sekä realistisen hinta-arvion kodillesi. Samalla saat alan ammattilaisen tekemänä markkinointisuunnitelman, joka räätälöidään juuri Sinun tarpeillesi sopivaksi.

Ota yhteyttä Kristiinaan:

 

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä maksuton arviokäynti

Ammattitaitoiset välittäjämme myyvät kotisi luotettavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kaikki alkaa arviokäynnistä.