Tilaa arviokäynti

KAISA JÄRVINEN

Tekstiilliartenomi, sisustussuunnittelija, arvoasuntojen myyntistailaus

Rakkaus sisustamiseen taisi syttyä jo lapsuudenkodissa. Taiteilijaperheessä visuaalisuus, käsillä tekeminen ja ongelmien ratkominen luovuutta käyttäen olivat vahvasti läsnä. Muistan, kun vaihdoin nukkekodin huonekalujen järjestystä monta kertaa päivässä ja käytin kaiken mielikuvitukseni uusien kalusteiden askarteluun, kodin materiaalipankki oli ehtymätön.

Tekstiilit ja tilasuunnittelu vetivät puoleensa myös myöhemmin elämässä ja opiskelin mallipukineompelijaksi, tekstiiliartenomiksi ja sisustussuunnittelijaksi. Viimeiset kymmenen vuotta olen työskennellyt sisustamisen parissa sisustussuunnittelijana, sisustusliikkeen myyjänä ja sisustustoimittajana. Samalla tiellä jatkan edelleen.

Asuntojen myyntistailaus vaatii käytännön pelisilmää, nopeaa hahmotuskykyä ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. On hahmotettava nopeasti asunnon tunnelma, parhaat puolet, puutteet ja loihdittava tilaan kuin tilaan muutamassa tunnissa kodikas, mutta myyvä ilme sopivaa kohderyhmää silmällä pitäen.

Stailaustyössä ei ole kahta samanlaista päivää, joka päivä edessä on uusi koti ja uudet haasteet. On ilo olla mukana asiakkaiden elämässä ja muuttuvissa elämäntilanteissa, toiselle asunnon myyminen on jonkun aikakauden loppu ja toiselle uuden onnen alku.

Asunnon myyntistailauksen tarkoitus on nopeuttaa ja edistää myyntiä, sekä vaikuttaa asunnon hintaan positiivisesti, stailauksen avulla jokainen asunto saa mahdollisuuden loistaa ja löytää nopeammin uudet asukkaat.

Asuntokaupanala on kiinnostava pelikenttä, jossa nopeatempoisuudestaan huolimatta ehditään jakaa hauskoja hetkiä, juhlia onnistumisia, innostua uudesta, nauttia kauneudesta, ystävystyä, kuunnella tarinoita ja tuntea koko sydämellä.

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä maksuton arviokäynti

Ammattitaitoiset välittäjämme myyvät kotisi luotettavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kaikki alkaa arviokäynnistä.