Tilaa arviokäynti

Jyrki Aarnio

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen rauhaa rakastava myynnin rautainen ammattilainen Espoosta. Täsmällinen ja niin työssä kuin vapaa-ajallakin kaikkeen tekemiseen täysillä panostava. Nautin olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa.
Yli 30 vuoden kokemus myyntityöstä, puolet siitä yrittäjänä, on opettanut luovimaan monenlaisissa tilanteissa. Yksi tärkeimmistä päämääristäni on, että kaupanteon jälkeen niin ostajalla kuin myyjälläkin on hymy herkässä.

Olen syysihminen. Kerään voimani syksyn sadonkorjuusta metsistä ja merestä. Luonnossa liikkumisen ja luonnonrauhasta nauttimisen ohittavat ainoastaan lastenlapset. Olen paradoksaalisesti hyvin ihmisten seurassa viihtyvä erakko.

Myyntityössä ykkönen on ykkönen ja kakkonen on kakkonen.

Asiakkaaltani toivon asunnon siivoamista mahdollisimman hyvään esittelykuntoon antamieni ohjeiden mukaan. Minä hoidan loput eli teen kaiken mahdollisen tuodakseni hänelle parhaan markkinoilta saatavissa olevan hinnan. Haluan jättää tunteen onnistuneesta asuntokaupasta, olipa kyseessä sitten ostaja tai myyjä.

”Oikea kiinteistönvälittäjä ei tee tarjousta, vaan tuo asiakkaalleen parhaan mahdollisen hinnan markkinoilta.”

Jyrki Aarnio toimii myyntipäällikkönä (LKV) ja on pitkälinjan myynnin ammattilainen. Kiinteistönvälittäjänä Jyrkin vahvuus on hinnoittelussa. Asunnon hinnoitteleminen on ensiarvoisen tärkeää, kauppojen onnistumisen kannalta. Hyvässä asuntokaupassa tehdään asunnon hinta on kohdillaan, jolloin asunnosta saadaan mahdollisimman hyvä hinta ilman myyntiajan venymistä.

Jyrkin päätoimialueina ovat Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio, Lohja, Vihti, Karkkila Raasepori ja Hanko.

Kun etsit ammattitaitoista kiinteistönvälittäjää näiltä alueilta, ota yhteys Jyrkiin!

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä maksuton arviokäynti

Ammattitaitoiset välittäjämme myyvät kotisi luotettavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kaikki alkaa arviokäynnistä.