Tilaa arviokäynti

Pysyviä arvoja.

Sisustushelmiä rönsyilevä koti Nummelan sydämessä!

Posted on 28.08.2017 in Stailaus ja sisustus

Sisustushelmiä rönsyilevä koti sai stailaustiimin innostumaan, innostu sinäkin! 

 

Lasitetulla parvekkeella kesä jatkuu syksyn viileydestä välittämättä. Parveke on sisustettu viihtyisäksi oleskelutilaksi tuomalla sinne runsaasti tekstiilejä, taljoja, mattoja, lyhtyjä, viherkasveja. Hauska yksityiskohta on parvekkeen lasiseinän ja puurallien väliin jäävä luonnonkivireuna.

Työhuoneen kahdella sävyllä maalattu seinä puhuttelee vahvalla yksinkertaisuudellaan. Huoneen värit toistuvat utuisina asukkaan omaa tuotantoa olevassa maalauksessa.

Vastakohdat täydentävät toisiaan! Hauska hylly on koottu Ikean tauluhyllyistä ja nahkavöistä, graafinen tapettiseinä ja perinteinen seinäkello ovat hengeltään kaukana toisistaan, mutta muodostavat yhdessä kiinnostavan parin.

Arjen yläpuolella. Hienostunut mikrosementtipinta antaa kylpyhetkelle lämpimän ja ylellisen tunnelman. Pintaan on hierretty juuri sopivasti elävyyttä ja epätasaisuutta!

Ikkunan viereen sijoitettu meikkipöytä kylpee luonnonvalossa, lisävaloa antavat pienet spotit peilin yläpuolella. Taustaseinän maalattava struktuuritapetti on maalattu mustaksi. Tarkkaan harkituilla esineillä ja tiukalla väripaletilla syntyy tehokas ja tyylikäs ilme. Sävymaailma toistuu hienovaraisesti asukkaan tekemässä maalauksessa.

Vanha koivupintainen kaappi ja String-hylly muodostavat yhdessä tämän hetken kuumimman combon. Uutta ja vanhaa sekoittamalla saadaan aikaan persoonallinen ja kodikas tyyli.

Harmaa ja limen vihreä ovat tehokas väripari ja tekee pienestä kylpyhuoneesta sähäkän. Valkoista on juuri sen verran, että kokonaisuus pysyy raikkaana. Huomaa teräksinen wc-istuin!

Fototapettiseinä antaa luonnetta, New Yorkin taksi-teema toistuu taulussa, joka nousee tapetista kolmiulotteisena.

Pergola on sisustettu viihtyisäksi ja kodikkaaksi samalla palolla kuin sisätilat. Valokate suojaa oleskeluryhmää sateelta, joten tekstiilit ja somisteet voi jättää huoletta ulos. Kuutisen metriä pitkään pergolaan mahtuu hyvin ruokailuryhmä, sohvaryhmä ja niiden väliin pieni baaritiski.

Ihastuitko? Katso lisää: http://www.arvoasunnot.fi/kohde/TA9683

Tämän kodin esittelee sinulle Toni Armivesi, soita vaikka heti puh. 050 590 9292.

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä maksuton arviokäynti

Ammattitaitoiset välittäjämme myyvät kotisi luotettavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kaikki alkaa arviokäynnistä.