Tilaa arviokäynti

Pysyviä arvoja.

Meriunelma!

Posted on 16.06.2017 in Stailaus ja sisustus

Kuinka ihanaa olisikaan asua luonnon rauhassa, kuunnella laineiden liplatusta ja nauttia meren tuoksusta? Miltä tuntuisikaan aloittaa aamu lenkillä merenrannassa?

Tämä valoisa ja tilava korkeatasoinen maisemahuoneisto kaikilla kaupunkiasumisen herkuilla sijaitsee vain alle puolen tunnin päässä Helsingin sykkeestä!

Viehättävä tuore asuinalue on rakennettu aivan rannan tuntumaan, joten meri on todella vain muutaman askeleen päässä.

Ylimmän kerroksen huoneistossa on harjakaton ansiosta huikeaa huonekorkeus, joka lisää tilantuntua, valoisuutta ja avaruutta. Asunnon säilytysratkaisuihin on kiinnitetty erityisen paljon huomiota: runsaasti säilytystilaa löytyy kaikista makuuhuoneista, kylpyhuoneesta, keittiöstä, jopa olohuoneen puolelta.

Koko asunnon mittaiselle terassille pääsee nauttimaan meriaamiaisesta suoraan lämminhenkisestä keittiöstä tai olohuoneen puolelta. Ilta-aurinko lämmittää mukavasti myös makuuhuoneesta avautuvaa terassiparveketta.

Luonnonkauniit ja vehreät maisemat sekä meren läheisyys tekevät Sipoonrannasta ainutlaatuisen paikan asua. Sipoosta on hyvät yhteydet naapurikuntiin Helsinkiin, Vantaalle ja Porvooseen. Jos luonto, retkeily, pyöräily, veneily ovat lähellä sydäntäsi ja haluat elää aktiivista arkea huikean kauniin luonnon helmassa, viihdyt varmasti Sipoonrannassa!

Kattohuoneiston ikkunoista ja parvekkeilta avautuva maalauksellisen kaunis merimaisema on vertaansa vailla, se täytyy itse kokea!

Katso lisätiedot ja kuvat täältä!

http://www.arvoasunnot.fi/kohde/TA9594

 

Kodikas ja tilava keittiö huikean hienolla merinäköalalla!

Aurinkoterassi koko asunnon leveydeltä! 

 Stailausterkuin, Kaisa Järvinen

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä maksuton arviokäynti

Ammattitaitoiset välittäjämme myyvät kotisi luotettavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kaikki alkaa arviokäynnistä.