Tilaa arviokäynti

Pysyviä arvoja.

Balmuir valloitti Espan!

Posted on 07.08.2017 in Stailaus ja sisustus

Sisustusuutisia!

Kävimme tutustumassa ensimmäiseen Balmuir Brand Store konseptimyymälään Helsingin Pohjoisesplanadilla. Balmuir on oululaisten Heidi ja Juha Jaaran omistama sisustus- ja lifestylebrändi, joka on ansainnut paikkansa luksustuotteiden kärkipäässä maailmalla ja kotimaassa. Tyylikkään ja valoisan myymälän valikoimissa on tuttuja puhvelinnahkatuotteita, kashmir- ja mohairtuotteita. Kodintekstiileissä on käytetty vain hienointa pellavaa ja puuvillaa. Myös omat suosikkini käsityönä valmistetut pallokynttilät, huonetuoksut sekä luonnonkosmetiikkatuotteet ovat houkuttelevasti esillä. Kiintymys ja rakkaus pohjoisen luontoon näkyy tuotesuunnittelussa, poron ja lohen nahasta on rakennettu yksilöllisiä ja erottuvia tuotteita.

Balmuirin asustevalikoima on myös laajentunut: asusteita, hattuja, huiveja, viittoja, pipoja sekä uutuutena omalla nimellä tai nimikirjaimella personoidut kylpytakit.

Balmuirin sisustustuotteilla viimeistelet kotiisi ylellisen ilmeen, löydät upeita lahjoja tai hemmottelet muuten vaan itseäsi! Lämpimät suositukset!

Stailausterveisin,

Kaisa Järvinen

 Puhvelinnahkatuotteet tuovat arvokkuutta ympärilleen, pörröinen torkkupeite on Kid mohairia.

Pellavaiset vuodevaatteet ovat saaneet silkin pehmeää seuraa. Alpakkaturkispeite on ainulaatuisen pehmeän tuntuinen. Edessä Oxford säilytysarkku.

 Pellavaiset lautasliinat antavat kattaukseen rennon hienostuneen silauksen.

 Syksyn tullen saa taas kääriytyä villaan, ihanat ponchot ja huivit maanläheisissä väreissä.

Kodintekstiileissä on käytetty vain pellavien aatelia, maljakkona Kensington-lyhty.

 

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä maksuton arviokäynti

Ammattitaitoiset välittäjämme myyvät kotisi luotettavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kaikki alkaa arviokäynnistä.