Tilaa arviokäynti

Arvoasuntoa myymässä?

Arvoasuntoasiantuntijamme auttavat sinua kaikissa arvoasunnon myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Arvoasuntoja välittävät kokeneimmat asiantuntijamme, joilla on vuosikymmenien kokemus arvoasuntomarkkinoista ja niiden erityispiirteistä.

Oikea hintataso ja lyhyemmät myyntiajat

Asiantuntija osaa asettaa arvoasuntosi hinnan oikealle tasolle jo heti alussa, jolloin arvoasuntosi myyntiaika vastaavasti lyhenee merkittävästi. Asiantuntijoidemme laaja kontaktiverkosto varmistaa sen, että arvoasuntoasi voidaan esitellä heti oikeantyyppisille asiakkaille, yksityisesti ja luottamuksellisesti.

Arvoasunnon stailaus ja valokuvaus

Myyntiä varten stailattu asunto erottuu joukosta viimeisteltyjen myyntikuvien ansiosta ja nopeuttaa myyntiä. Käytössämme on laaja valikoima Arvosuntojen tyylikkäitä sisustustuotteita; kodin tekstiilit, matot, valaisimet, piensisustusesineet ja huonekalut.

Ammattitaitoiset kiinteistösihteerit

Tiesittekö, että kiinteistönvälittäjän työajasta jopa puolet voi kulua papereiden hoitamiseen? Meillä asia on toisin, sillä Arvoasuntojen välittäjät keskittyvät asiakaskäynteihin ja neuvotteluihin potentiaalisen ostajien kanssa. Tämän mahdollistavat Arvoasuntojen omat koulutetut ja ammattitaitoiset kiinteistösihteerit, jotka laativat perusteelliset myyntiesitteet ja kauppakirjat luotettavasti, vuosien kokemuksella.

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä maksuton arviokäynti

Ammattitaitoiset välittäjämme myyvät kotisi luotettavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kaikki alkaa arviokäynnistä.