Tilaa maksuton arviokäynti tästä!

Arvoasunnot LKV:n välityksellä kodin myynti on helppoa, luotettavaa ja turvallista. Kaikki alkaa arviokäynnistä. Ota yhteyttä!

Arvoasuntoa myymässä?

Arvoasuntoasiantuntijamme auttavat sinua kaikissa arvoasunnon myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Arvoasuntoja välittävät kokeneimmat asiantuntijamme, joilla on vuosikymmenien kokemus arvoasuntomarkkinoista ja niiden erityispiirteistä.

Oikea myyntihinta

Asiantuntija osaa asettaa arvoasuntosi hinnan oikealle tasolle jo heti alussa, jolloin arvoasuntosi myyntiaika vastaavasti lyhenee merkittävästi. Asiantuntijoidemme laaja kontaktiverkosto varmistaa sen, että arvoasuntoasi voidaan esitellä heti oikeantyyppisille asiakkaille, yksityisesti ja luottamuksellisesti.

Palveluhinnasto 

Stailaus ja valokuvaus 

Myyntiä varten stailattu asunto erottuu joukosta viimeisteltyjen myyntikuvien ansiosta ja nopeuttaa myyntiä. Käytössämme on laaja valikoima Arvosuntojen tyylikkäitä sisustustuotteita; kodin tekstiilit, matot, valaisimet, piensisustusesineet ja huonekalut.

Lue lisää arvoasuntojen myyntistailauksesta 

Ammattitaitoiset kiinteistösihteerit 

Tiesittekö, että kiinteistönvälittäjän työajasta jopa puolet voi kulua papereiden hoitamiseen? Meillä asia on toisin, sillä Arvoasuntojen välittäjät keskittyvät asiakaskäynteihin ja neuvotteluihin potentiaalisen ostajien kanssa. Tämän mahdollistavat Arvoasuntojen omat koulutetut ja ammattitaitoiset kiinteistösihteerit, jotka laativat perusteelliset myyntiesitteet ja kauppakirjat luotettavasti, vuosien kokemuksella.